Wednesday, 26 October 2011

TERIMA KASIH KAWAN :)

hey guyss ! lamakan ain ta update *exm ==' . Entry kali ne pasal kawan . susahkan kalau ad kawan yang ta reti menghormati kte sebgai  kawan . awk .. awk thu ka mksd kawan ? mesti awk  ta tahu kan sebab tuu lahh awak
buruk-burukkan saya  dalam fb . saya tahu walaupun awk ta menggunakan perkataan yang kesat untuk memburukkan saya tapy sy tetap terasa . jujur saya kta sya kta saya amat terkilan ==' . knp mesti awk heboh-heboh kan dalam fb ? bnyak kot status awk untuk sy  dgn kwn-kwn sy . ap ? awk kta awk buat semua tuu sebb sja-sja ? alsan ta logik lahh syg ! sy degn kwan-kwn sy ta tulis status yang terlalu bnyak utuk menyakitkan haty awk . mugkin cuma 2 ke 3 status ! tapy awk ? berrapa ? sya pun da ta larat kira . mmg sya mengaku  sy yang mulakan degn remove awk itupun awk yang mulakan dulu dengan sikap biadap awk ituu . sy remove awk sebb sya dah ta tahn degan sikap dengki awak dengan kekawan sy . ap yang awk nak ? tapy sekurang-kurang nya yes ! sy mengaku sy remove awk tapy awk ? dulu awak kta awk TERBLOCK sy ? alasan bodoh ! n then sekarang mugkin kau heboh2 kan yang ak ne yang salah ! tapy hakikat awk yang salah ! selama ne sya dan kawan2 sya senyap sebb sya ta mahu gado tapy awk ? terus memeperli kami degan status awk yang tak berguna !
awk tahu ta org luar pandg awk mcm na ? org akn pandang awk ne perempuan yang suka meraih simpati .

status awk dgn kawan2 awk :)

hello.. ^_^
abg sy cakap..jgn endahkan apa org cakap..
biarkan saja..
nanty diorg dh penat..diorg berhenti la cte pasal kita.. ♥

= sy rasa abg dy mungkin ta tahu yang adik dy yang mulakan dulu :)
kepada abg tersebut tlg ajar adik awk sikit :)
sp bercerita pasal awk ?
sp ?
sebenarnya awk yang terlalu melampau mengutuk kami dalm fb :)




Diam?~~
diam kalian hanya di hadapan..
tp belakang penuh kata2 yang menyakitkan..
emmm~~maaf mencela apa yang dimaksudkan dgn cari pasal dulu? apa yg telah kami lakukan?

#not people are prefect.. think about that! ^__^

= wahai manusia kau lah yang memulakan dulu . awk memg manusia yang ta mengenag budi



sy xsuka ada kawan yang jadi batu api..
so,,siapa rasa diri dy pernah jadi batu api~~
u can remove me from your friends list..~~
Arigato ♥

= batu api ? siapa ? awk lahh yang  gedik nak stalker kawan sy . sebb nak raih simpati awk kan ?

kan dah kena remove :)



ehhh...benci aku..btu pon batu la...x pon talam...sama ja..hhuhu...
xyah nak kecoh sgt la..lau stkat ade kwan ke shbt ke tuk brgosip x payah...org mluat tgok... <


= ap kami gosip ? disebab kan ak waling gan kwn ak kta * ecok kte jumpak ecok , imis youu .cok kte gosip tw *
disebab kan neeee kau kate kami gosip pasal awk ?
soryyy ta hingin bercerita pasal awk yang agak sedikit kurang hajar 
awk lahh yang menyebabkan orang meluat tgk awk :)

 STATUS BELIAU YANG AGAK MEMERLI DAN MENYAKITKAN HATI UNTUK MERAIH SIMPATI MASYARAKAT :)
sudah2 lahhh tuuuu
BENCI :)


Kenapa masa kami jumpak awk FACE TO FACE awk terkelu ? knp ? sebb awk tahu awk slh kan ?
SO . kami memutuskan AWK BUKAN KAWAN SY LAGY :)
TERIMA KASIH BEKAS KAWAN :)


         OVER    

                             

No comments:

Post a Comment