Sunday, 27 November 2011

berubahh :(





BERUBAH ? okee awk dah berubah syg  :(
awk dah tak gerak saya pgypgy
awk dah takk mesra dgn sy
awk dah semakin busy
awk dah ta suka melawak gan sye
awk suka late reply mcj sye
sumpah sedihh sgt sekarang ney ! kenapa dy dah tak pedulikan ak . nak ja ak jerit kt awk * SAYA TAK SUKA AWK BERUBAH ! TAK SUKAA !! sorry bie kalau ain ade  buat slah . tpy rasa nye ta da pun = =' selalunye sebelum aku bagun tdo mct ade punya lahh mcj dary dy * GOOD MORNING SYG ! muahxx ! *
tapy sekarang bila ak bagun je tdo NO NEW MSJ ! oke tape ak tguu je dy smpi pukul 12 ak mixcol then baru dy text ak . knp bie ? k finee mybe dy semakin bz but takan lahh tiap hary ?
sy sygg awk sagt2 !
even sekarang kte dahh jrg mcj . hope i always in your mind n yourr heart !


missyouubie  :(

Monday, 14 November 2011

my awesome !

assalamualaikum . hye guyss ! sihat ? mct sihat la kannn . lama ta update , malas ==' Entry  kali ne ak nak cerita pasal my awesome ! mr HILMI. ouhhh my superman  . haha , eheheh !  sy nak cerita kt awkawk yang sy dah setahun dgn si dy . 30 .10.2010 ! tarikh keramat . ilaffffyouuu lahh sygg . for my anivesery . sy dgn H keluar date lahh ap lagi kan ? sebenarnya bukan lahh date sgtt , sebb date itu berdua , tapy kami berempat . tengss lahh kt farah aina  teman ak . sumpah ! sebenarnya takot nk pergi date sorang ! ok laki zaman sekarang ta boleh percaya . haha . tpy dgn H sy yakin dy ta berani apapakan sy . rite syg ??  selama setahun sy dgn awk sumpah sy seronok  sebab awk baik sesangat degn sy  . awk ta pernah marahmarah sy . awk ta pernah buat sy sakit haty  tapy sometimes ada lahh air mata sy mengalir untuk awk . Evidence of my eye water i love you **  sepanjang saya dengan awk sy rasa awk layan sy like princess ! tht why in love himmmm ! sy suka H dressup ! simple :)  sy suka cara dy manjakan sy . yang sangat penting , H TAK MENGONGKONG !  :)   sy sgttt sygg kt awkk lahh .
tengss HILMI

p/s sy harap hubungan kte kekal        
ilaffyouu mr H 


Wednesday, 26 October 2011

TERIMA KASIH KAWAN :)

hey guyss ! lamakan ain ta update *exm ==' . Entry kali ne pasal kawan . susahkan kalau ad kawan yang ta reti menghormati kte sebgai  kawan . awk .. awk thu ka mksd kawan ? mesti awk  ta tahu kan sebab tuu lahh awak
buruk-burukkan saya  dalam fb . saya tahu walaupun awk ta menggunakan perkataan yang kesat untuk memburukkan saya tapy sy tetap terasa . jujur saya kta sya kta saya amat terkilan ==' . knp mesti awk heboh-heboh kan dalam fb ? bnyak kot status awk untuk sy  dgn kwn-kwn sy . ap ? awk kta awk buat semua tuu sebb sja-sja ? alsan ta logik lahh syg ! sy degn kwan-kwn sy ta tulis status yang terlalu bnyak utuk menyakitkan haty awk . mugkin cuma 2 ke 3 status ! tapy awk ? berrapa ? sya pun da ta larat kira . mmg sya mengaku  sy yang mulakan degn remove awk itupun awk yang mulakan dulu dengan sikap biadap awk ituu . sy remove awk sebb sya dah ta tahn degan sikap dengki awak dengan kekawan sy . ap yang awk nak ? tapy sekurang-kurang nya yes ! sy mengaku sy remove awk tapy awk ? dulu awak kta awk TERBLOCK sy ? alasan bodoh ! n then sekarang mugkin kau heboh2 kan yang ak ne yang salah ! tapy hakikat awk yang salah ! selama ne sya dan kawan2 sya senyap sebb sya ta mahu gado tapy awk ? terus memeperli kami degan status awk yang tak berguna !
awk tahu ta org luar pandg awk mcm na ? org akn pandang awk ne perempuan yang suka meraih simpati .

status awk dgn kawan2 awk :)

hello.. ^_^
abg sy cakap..jgn endahkan apa org cakap..
biarkan saja..
nanty diorg dh penat..diorg berhenti la cte pasal kita.. ♥

= sy rasa abg dy mungkin ta tahu yang adik dy yang mulakan dulu :)
kepada abg tersebut tlg ajar adik awk sikit :)
sp bercerita pasal awk ?
sp ?
sebenarnya awk yang terlalu melampau mengutuk kami dalm fb :)




Diam?~~
diam kalian hanya di hadapan..
tp belakang penuh kata2 yang menyakitkan..
emmm~~maaf mencela apa yang dimaksudkan dgn cari pasal dulu? apa yg telah kami lakukan?

#not people are prefect.. think about that! ^__^

= wahai manusia kau lah yang memulakan dulu . awk memg manusia yang ta mengenag budi



sy xsuka ada kawan yang jadi batu api..
so,,siapa rasa diri dy pernah jadi batu api~~
u can remove me from your friends list..~~
Arigato ♥

= batu api ? siapa ? awk lahh yang  gedik nak stalker kawan sy . sebb nak raih simpati awk kan ?

kan dah kena remove :)



ehhh...benci aku..btu pon batu la...x pon talam...sama ja..hhuhu...
xyah nak kecoh sgt la..lau stkat ade kwan ke shbt ke tuk brgosip x payah...org mluat tgok... <


= ap kami gosip ? disebab kan ak waling gan kwn ak kta * ecok kte jumpak ecok , imis youu .cok kte gosip tw *
disebab kan neeee kau kate kami gosip pasal awk ?
soryyy ta hingin bercerita pasal awk yang agak sedikit kurang hajar 
awk lahh yang menyebabkan orang meluat tgk awk :)

 STATUS BELIAU YANG AGAK MEMERLI DAN MENYAKITKAN HATI UNTUK MERAIH SIMPATI MASYARAKAT :)
sudah2 lahhh tuuuu
BENCI :)


Kenapa masa kami jumpak awk FACE TO FACE awk terkelu ? knp ? sebb awk tahu awk slh kan ?
SO . kami memutuskan AWK BUKAN KAWAN SY LAGY :)
TERIMA KASIH BEKAS KAWAN :)


         OVER    

                             

Tuesday, 4 October 2011

final exam !

hey fren ! october already ! time for final exam . you know what ? i hate EXAM ! stress giler pala hotak ak nak sumbat 10 mata pelajaran dalam masa 2 minggu ! grr ==' sabar je la . sebelum exam kena buat folio lg ! argggh ! serabot kepala hotak ak . folio ak pun ta siap lg . haha . nmpak mcm stress kn tpy ak tetap relax ja . haha . entah la ap nak jady kt cik ain ne ! BUKU PANDANG AK , AK PANDANG MUKA BUKA . hoho . walaupun ak relax ja tpy ak tetap stdy , bak kta org jagn  STDY HARD tpy STDY SMART . ngeee . 



ap2 pun wish me good luck ok ?
and
i wish good luck for all student in malaysian
hopefully sucess ok !

Friday, 9 September 2011

tak cemburu !

Sumpah ak ta nak kau balik !
tpy bila ak tgk kau dgn kwan bek ak 
kau pikir ap yg aku rasa ?
jeles ?
sebab ak syg kau ?

       TAK!

AK TAK CEMBURU 
AK TA SYG KAU !

tima kasih la youu 
menghabiskan kredit youu semata-mata 
* nak bagi i JANJI-JANJI MANIS YOUU *
p/s benda tuu dah Lapuk !

kepada kwn ak **** yg ktuk belakg :
kau baca yang ini !
ak tw ak dah maki dy . n ak ta jeles dy gn kwn ak sendiri . 
             tpy 
p/s sebelum kau nak kata ak . kau cermin sikit ap YG KAU DAH BUAT DGN HUBUGAN ORG LAIN *
mood : TAHAN MARAH !

SEKIAN 



Friday, 2 September 2011

EID :)

SELAMAT HARY RAYA !

SERONOK KAN RAYA ?

HAHA 

BALIK KAMPUNG ?

TAK !

AIN TA BALIK KAMPUNG 
* KAMPUNG DEKAT SAGT *
=_=

TAPY TETAP CHILL DER
TEMA FAMILY TOWN NEY 
 - RAINBOW - 



ANDA?
DUIT RAYA?
HAHA !
* TOWN NEY EKONOMI AGAK MEROSOT *
  
STETAMENT YG AGAK PENTING 
* BERAYA BERSAMA BUKU *
grr !
+_______+

AKHIR KATA 
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 
MAAF ZAHIR &BATIN